Tropix Barista Paradise

LAATSTE WORKSHOP SLOW COFFEE VAN 2019, ZORG DAT JE ERBIJ BENT!

Wist je dat 'Slow Coffee' veel ruimer is dan filterkoffie?

Deze verzamelnaam bevat talrijke zetmethodes waarbij we met precisie, tijd en aandacht de koffie bereiden om de allerbeste aroma's en smaken uit de koffiebonen te halen. Tijdens onze Barista Workshop Slow Coffee maak je kennis met de verschillende zetmethodes en leer je de correcte techniek aan voor verschillende slow coffee zetmethodes.

Schrijf je snel in voor de laatste Slow Coffee workshop van dit jaar op zaterdag 2 november te Gent! 

Zin in een voorsmaakje? Op vrijdag 18 oktober vindt de FINALE van het Belgisch Kampioenschap Aeropress plaats bij Caffènation Pakt te Antwerpen. Ga zeker eens langs en zie live de barista's aan het werk met hun Aeropress!

Schrijf u in op onze mailinglist via deze link en blijf op de hoogte van data workshops, promoties, events, downloads, ...
Tropix Latte Art

Barista Workshops

TROPIX organiseert barista workshops voor personen die het barista vak willen leren kennen  en ook zelf technieken willen leren. Onze workshops duren elk 3 uur waarbij elke deelnemer een syllabus ontvangt.

Lees verder...

Koffieproeverijen

Op zoek naar een leuke teambuilding, activiteit voor uw vereniging, vrijgezellen animatie,... dan is de Tropix koffieproeverij de ideale oplossing om in een ontspannen sfeer koffie kennis op te doen.

Lees verder...

Coffee Consulting

Til uw zaak naar nieuwe hoogtes met ons koffie advies.

Wens je te ondernemen in de koffie sector, je eigen koffiebar, mobiele barista bar of webshop te openen? Voor al uw koffie vragen en trainingen kunt u bij Tropix terecht.

Lees verder...

Barista Shop

Alle barista tools om zowel thuis alsook in een professionele omgeving aan de slag te gaan. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Onze webshop...