Tropix Barista Paradise

Schrijf u in op onze mailinglist via deze link en blijf op de hoogte van data workshops, promoties, events, downloads, ...
Zondag 26 mei organiseert Tropix een heus coffee & music event ten voordele van Trias ngo. 
  
            

Programma:  

16u00: Onthaal met gratis tasje koffie en chocolademelk voor de allerkleinsten.

16u15: Muzikaal intermezzo door gastmuzikante Maria Uñach.

16u30: Lezing door Melanie D. Nunes.
Tijdens mijn koffiereis, samen met Trias ngo, logeerde ik bij koffieboeren in El Salvador en ondervond zelf hoe hard het werken is op een koffieplantage. Ik zal mijn kritische kijk op fair trade koffie toelichten en de vergelijking maken met direct trade koffie.

16u30-17u30: Tijdens de lezing worden de kinderen geanimeerd door Joke De Vreeze, auteur van kinderboeken. Zij voorziet een voorleesmoment van haar (prentenboek) "Het paard werd kwaad".

17u30: Pauze

17u45: Concert
José Vindel is percussionist en componist uit Honduras. José is afgestudeerd aan het Conservatorium van Gent. Hij zal ons een zeer interessant programma brengen dat de twee werelden van hedendaagse muziek combineert met zijn eigen invloeden uit Latijns-Amerika. Het is de start van een nieuw soloproject dat je niet mag missen!

18u30: Tropix Praatcafé
 
Tropix Latte Art

Barista Workshops

TROPIX organiseert barista workshops voor personen die het barista vak willen leren kennen  en ook zelf technieken willen leren. Onze workshops duren elk 3 uur waarbij elke deelnemer een syllabus ontvangt.

Lees verder...

Koffieproeverijen

Op zoek naar een leuke teambuilding, activiteit voor uw vereniging, vrijgezellen animatie,... dan is de Tropix koffieproeverij de ideale oplossing om in een ontspannen sfeer koffie kennis op te doen.

Lees verder...

Coffee Consulting

Til uw zaak naar nieuwe hoogtes met ons koffie advies.

Wens je te ondernemen in de koffie sector, je eigen koffiebar, mobiele barista bar of webshop te openen? Voor al uw koffie vragen en trainingen kunt u bij Tropix terecht.

Lees verder...

Barista Shop

Alle barista tools om zowel thuis alsook in een professionele omgeving aan de slag te gaan. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Onze webshop...